fbpx

CLICK TO DOWNLOAD MAP + PROGRAM MV35_MAP_SML FRIDAY Collapse EXCLUSIVE PARTY FOR ENTRANTS AND PIT CREW
12PM                         Entrant Gates Open
12PM                         Scrutineering + Judging Opens
12PM                         Pit Cruising Opens
5PM                            Bar Opens
6PM                            1/8th Mile Racing
6PM                            Live Music – James Wilson
8PM                            Scrutineering Closes
10PM                         Venue Closes SATURDAY Expand SPECTATORS WELCOME
9AM                           Public Gates Open
9AM                           Scrutineering + Judging Opens
12PM                         Pit Cruising Opens
9AM                           Show N Shine Open
9AM                           Elite Marquee + Trader Alley Open
9AM – 11AM         Super Cruise (2 hours)
10AM                         Bar Opens
10AM                         Sound Off
11AM                         Motorvation Unveil Show
11:30AM                  Slalom + Go To Whoa
12PM                         Scrutineering Closes
12PM                         Mullet Competition
12:30PM                   Smooth Cruise (1 hour)
1:30PM-4:30PM  Super Cruise (3 hours)
5PM – 6PM              Smooth Cruise (1 hour)
6PM                            Show N Shine Close
6:30PM-10PM      Burnout Competition (Sportsman, Open + Pro Classes)
8PM                            Elite Marquee Close
10PM                         Venue Closed SUNDAY Expand SPECTATORS WELCOME
9AM                           Public Gates Open
9AM                           Pit Cruise Route
9AM                           Show N Shine Open
9AM                           Elite Marquee + Trader Alley Open
9AM                           Sound Off Finals
9AM                            Grand Champion Driving Events
10AM                        Bar Opens
10AM                         Smooth Cruise (1 hour)
11AM                         Show N Shine Awards
11AM-1PM            Super Cruise (2 hours)
1PM                            Burnout Pro Ball Draw
1PM                            Grand Champion Award
1:30PM-5:30PM Burnout Finals + Awards (Sportsman, Open + Pro Classes)
6PM                            Motorvation 35 Closes